🔥 Køb 2 kasser og få 1 ekstra kasse GRATIS 🔥

Historien bag Provolu

Provolu er stablet på benene på baggrund af en ambition om at skabe et produkt, som kombinerer indtagelse af protein med nydelse - helt uden kulhydrater og helt uden fedt.

Et frisk pust til markedet for proteinrige produkter i form af en proteindrik i en fin og tynd konsistens med en helt masse brus.

Hvorfor "Provolu"?

Navnet “Provolu” stammer fra ordene “Protein” og “Volume”, idet vi lige netop ønsker at tilbyde dig en lettilgængelig måde at inddrage en større volume af højkvalitetsprotein til din diæt.

Vores vision

Vores vision er at ændre måden, hvorpå man tænker "protein". Vi mener ikke, at proteinrige produkter udelukkende har et funktionelt formål. Vi mener ligeledes ikke, at en nydelsesværdig proteindrik skal gå hånd i hånd med et højt kalorieindhold.

I vores optik, burde proteinrige produkter være noget, som man ser frem til at nyde. Uanset om proteinerne skal indtages på farten, i forbindelse med et måltid eller som et energiboost i løbet af dagen.

Så sig farvel til den tykke konsistens, dårlige eftersmag og de unødvendige kalorier og nyd i stedet en iskold Provolu - helt uden dårlig samvittighed!

Hvem er vi?

Som 3 unge gutter med en passion for sundhed og træning, oplevede vi en personlig mangel på et produkt som kombinerede proteiner med en forfriskende læskedrik.

Derfor besluttede vi os for at undersøge mulighederne for at kombinere funktionaliteten fra den gode gamle proteinshake med den forfriskende smagsoplevelse, som man får fra diverse traditionelle energidrikke.

Efter mere end et år med prøvesmagninger og finjusteringer, lykkedes det os endelig at udvikle en læskedrik, som kombinerer det bedste fra to verdener.

Provolu er en unik læskedrik, der byder på den forfriskende lækre smag og konsistens som man kender frag energidrikke. På samme tid er vores læskedrikke fyldt med ren protein og helt foruden sukker, fedt og dermed unødvendige kalorier.